Bellos Fiber Untuk Kurus

Bellos Fiber Untuk Kurus

memang betul² best produk ni ! menjadi dan sesuai dgn sy yg jenis kurang buang air besar tapi makan tak hingatttt donia , boleh laaa try. 😆

dulu sentap org asyik tanya due , padahal tak pregnant pun. perut dah mcm 7bulan sbbkan bersalin ceaser tahun lepas . kecewa org duk perli , last² nekad nk kuruskan badan . 😂

sy ambik masa 4bulan jugak turunkan berat badan dari 85kg jadi 60kg . dan masih lagi berjuang untuk capai target 55kg kebawah . sy amalkan kitsui belloss fiber 2 hari sekali , puasa , senaman , tak ambik gula dan fast food , lebih banyak makan sayur dan buah, cheat meal seminggu sekali . 😁

sebelum ambik produk ni, memang sy makan sayur dgn buah banyak, air kosong pun banyak tapi tu lah ! jenis susah nk buang air besar . lepas ambik detox ni, memang lancar . minum sebelum tidur , pagi² dah buang air besar . rasa ringan tubuh . perut pun dah kempis dah . dari saiz 37-29 . memang puas hati 😁

korang try lah. ada je jual dkt guardian,watson dgn online . 💪

**yg ni khas untuk yg payah nk membuang je tauuuu. ramai je yg senasib dgn sy, jenis 3/4hari sekali membuang,kadang seminggu sekali.perlukan supplement jugak sbb dah jaga semua pun still ada masalah. kalau yg dah lawas, membuang hari² , tak ambik pun takpe. just fokus dkt cara diet masing²**

Leave a Reply

%d bloggers like this: