Kelebihan Slimocha

Kelebihan Slimocha

Kelebihan Slimocha .SLIMOCHA NI ADIK BRADIK HKT..yang mane x leh/takut nk telan capsule tu bleh amik SLIMOCHA ni..

APA KELEBIHAN SLIMOCHA?

Haaa Kelebihan Slimocha ialah mampu membakar lemak degil seluruh dalam badan anda. .SLIMOCHA juga mampu memberi tenaga dan mencairkan lemak 2x ganda lebih cepat!!

Keberkesanannya boleh dilihat dalam masa 10 Hari jika diambil secara konsisten dah disiplin! tak perlu bersenam, tak perlu diet ketat! buat kerja rumah pon akan rasa berpeluh sama jugak mcam bersenam..
lagi banyak bergerak ,lagi banyak peluh akan kluar!

Jom Cuba sekarang!!

Tekan link wasap di bawah👇
📲www.wasap.my/60142720056/nakhktslimocha

#SlimochaHQ
#HktOri
#pencairlmakviral
#sakakurus

💊 KELEBIHAN HKT NEW FORMULA 💊
💃Merawat masalah resdung/ gastrik
💃Sesuai untuk kencing manis/darah tinggi yg tidak kritikal
💃Melawaskan haid
💃Membuang angin dalam badan
💃Mengurangkan sakit tumit

🍷KELEBIHAN SLIMBERRY🍷
🍓membantu menurunkan tekanan darah
🍓mengurangkan risiko sakit jantung
🍓menperkuatkan tahap ingatan
🍓mengurangkan risiko kanser
🍓melembapkan kulit
🍓menghilangkan bekas luka/parut
🍓memudarkan lingkaran bawah mata

☕️ KELEBIHAN SLIMOCHA ☕️
🌸Dapat melawaskan pembuangan .
🌸Mengikis lemak-lemak degil .
🌸Mengawal paras gula dalam badan .
🌸Meningkatkan kadar metabolisma
badan .
🌸Kenyang dan bertenaga .
🌸Membantu menurunkan berat badan

ORIGINAL HQ SLIMOCHA

Still mencari-cari benda untuk mencairkan lemak? Hey korang tak tahu ke sekarang ni kita dah ada pakar pencair lemak dipasaran iaitu Slimocha.

APE KELEBIHAN SLIMOCHA?

Haaa Kelebihan Slimocha ialah mampu membakar lemak degil seluruh dalam badan anda. .SLIMOCHA juga mampu memberi tenaga dan mencairkan lemak 2x ganda lebih cepat!!

Keberkesanannya boleh dilihat dalam masa 10 Hari jika diambil secara kon_sisten dah disiplin!😍 tak perlu bersenam, tak perlu diet ketat! buat kerja rumah pon u gaisss akan rasa berpeluh sama mcam bersukan 2/3 jam😘

lagi banyak bergerak ,lagi banyak peluh akan kluar!💕

#SlimochaHQ
#Kurustanpadiet
#Produkkurusviral

PAKAR PECAH LEMAK 🔥

Still mencari-cari benda untuk mencairkan lemak?

Hey korang tak tahu ke sekarang ni kita dah ada pakar pencair lemak dipasaran iaitu Slimocha.

APE KELEBIHAN SLIMOCHA U GUYS WAJIB TAHU !!

Haaa Kelebihan Slimocha ialah mampu membakar lemak degil seluruh dalam badan anda.

SLIMOCHA juga mampu memberi tenaga dan mencairkan lemak 2x ganda lebih cepat!!

Keberkesanannya boleh dilihat dalam masa 10 hari jika diambil secara konsisten dah disiplin!

Tak perlu bersenam, tak perlu diet ketat! buat kerja rumah pon u guys akan rasa berpeluh sama mcam bersukan 2/3 jam😘

lagi banyak bergerak ,lagi banyak peluh akan kluar 💃

#SecretOfSlimming

SLIMOCHA

Minum SLIMOCHA goncang2 jadi dah 🥰
Mudahnya nak minum 😋
secara sihat dengan SLIMOCHA👏🏼👏🏼🙋🏻‍♀️
Kelebihan Slimocha yang u guys perlu tahu:
🌸Dapat melawaskan pembuangan
🌸Mengikis lemak-lemak degil
🌸Mengawal paras gula dalam badan
🌸Meningkatkan kadar metabolisma badan
🌸Kenyang dan bertenaga
🌸Membantu menurunkan berat badan
Jangan minum kalau perut korang dah betul-betul kempis💃🏻

SLIMBERRY PLUS VITAMIN K

KANDUNGAN :

Creamer
Dextrose
Skim Milk
Strawberry
Senna
Sucralose
KELEBIHAN SLIMBERRY :

= Menurunkan berat badan
= Melancarkan peredaran darah
= Menghapus lemak degil
= Membuang toksin dalam badan
= Melembabkan kulit
= Melawaskan sistem pencernaan

KEBAIKAN SLIMOCHA :

= Melawaskan pembuangan
= Kenyang dan bertenaga sepanjang hari.
= Tidak perlu berpantang makan atau berdiet.
= Mengawal selera makan.
= Meningkatkan kadar metabolisma badan.
= Membantu menurunkan berat badan yang berlebihan.
= Mengawal paras gula dalam badan.
= Boleh diamalkan oleh lelaki dan wanita.
= Tiada effect seperti cirit birit.
= Memecahkan lemak degil pada bahgian perut, lengan, peha dan dagu
= Membantu mendapat berat badan yang ideal.
= Mengunakan Bahan semulajadi

Cara Pengambilan:

= Masukkan 1 sachet SLIMBERRY / SLIMOCHA ke dalam 150ml air panas.
= Sejam sebelum sarapan
= Jarakkan pengambilan antara ubatan atau supplement yg lain selama 3jam
= TIDAK dibenarkan mengaambil bersama HKT
= Minum sebelum makan malam jika ambil HKT pada waktu pagi

PANTANG LARANG :

= TIDAK sesuai untuk ibu mengandung
= Kanak-kanak BAWAH umur 15 tahun
= BOLEH amik masa period, berhenti jika pening
= Ibu menyusu dibenarkan jika bayi 3bulan atas, ibu wajib makan nasi juga
= Sesuai lelaki / perempuan
= Tidak sesuai untuk pengidap penyakit kronik : darah tinggi, kencing manis, lemah jantung dll

Isi Kandungan :

SLIMBERRY PLUS VITAMIN K 10sachets x 25gm

SLIMOCHA 15sachets x 25gm

Tips kurus 50kg. Hkt + slimocha (detox) + Ambik kabo complex. Makan sayur n buah.

Breakfast – protein + sayur sahaja.

Before lunch tu anas akan ambik hkt herba kurus tradisi.

Lunch – mkn nasi suku separuh + sayur ( no oil, santan)
Petang – ayam grill n buah.

Pukul 7 anas akan ambik slimocha detox. Time mlm kalau free , anak tak kacau buat aktiviti sendiri . Boleh la buat light exercise.

Kenapa kena exercise sbb anas dah dua orang anak flabby fat wajib ada. Bagi fit balik lelemak time pregnant tu. Hehe

PAKAI GIRDLE QB NAMPAK Kurus & Slim.

KEBAIKAN SLIMMING GIRDLE

👗Membantu membentuk tubuh badan agar lebih ramping
👗Membentuk bahagian punggung supaya jadi tegang dan anjal
👗Menutup lemak terutamanya pada bahagian perut dan belakang badan
👗Mengatasi masalah perut buncit
👗Tidak berlipat👍
👗Sesuai untuk dijadikan sebagai pakaian dalam bagi kaum wanita
👗Sesuai untuk kegunaan ibu selepas bersalin.

Dah ramai submit order tauu.🤗

READY STOCK

COD & POSTAGE

COD AREA 👉 RANTAU, SEREMBAN, SENAWANG,S2

#HKTslimminggirdle
#slimminggirdle
#bengkungmurahmalaysia
#royalbengkung

Done breakfast bersama slimocha

Org tanya kak aynie mu tu kurus dah pahtu duk amal slimocha lagi wat gapo? Haa kat sini kak aynie nak terangkan , slimoca bukan fokus untuk kurus sahaja tapi untuk dalaman kak aynie yg susah berak 😹 Serius kak aynie kata sblm ni dah try macam2 produk still susah nk lawas . Tapi minum slimocha ni perghh tk sampai 10 minit minum terus lawas .

Ni hari ke empat kak aynie minum slimoca dan skrg tiap pagi & malam wajib membuang ! gila tk best ? best kot habis semua benda aku makan lesap . Yg pastinya kekal slim okayyy .

SET COMBO COMFIRM KURUS

Mkn dua ni lagi cepat uolls kuyus selim melim.
Jom kita slim&gojes sama²

Pg HKT & mlm SLIMOCHA..

HKT bleh control selera mkn kita..
SLIMOCHA pulakk dia flushh blik toksin² jahat tu..
hasil dia mesti la SUPER POWER…

🔥Sllimming Roll Anti Cellulite Cream🔥

Nak kempiskan perut siap hilang scratch mark dan bakar lemak jom la cuba slimming roll QB ni, mmg power sebab calit2 je rasa berangin selesa dan bagus untuk merawat kembung perut 👍🏻👍🏻

#anticellulite #anticellulitecream #anticellulitekangar #hktperlis

Bagaimana nak KAWAL NAFSU MAKAN

yang MENGGANAS DAN SEKALIGUS dapat menurunkan berat badan especially bila Sekarang tgh lockdown asyik kat rumah jer😫😫

Azam jee tak guna kalau tak jaga pemakanan. Ramai yang dah berjaya kawal selera makan dari makan dan minum yg manis2 dan sekaligus turunkan berat badan dengan HERBA KURUS TRADISI dan SLIMOCHA❤️❤️

Apa yang bestnya #hkt ni uollsss🤔

💗 Mampu mengawal selera makan yang berlebihan
💗 Sangat membantu sugar craving
💗 Tak perlu senaman berat
💗 Tak perlu DIET TEROKK
💗 Tak perlu kurus dgn stress
💗 Tak perlu datang kelas zumba

Slimmocha plk

💗mampu melawaskan sistem pembuangan
💗tidak cirit birit
💗rasa kenyang berpanjangn
💗No sugar

Slimmocha sgt membantu menurunkan berat badan dengan cepat keranan faktor utama berat sukar turun akibat susah membuang😉 so u gaiss jgn bimbang lg kerana gabungan mantap hkt dan slimmocha mampu mendapatkan berat badan yg u gaiss impikan💃

Tak ker happening tu guys? Hihihi jangan tunggu lama2 lagi..jom whatsapp sekarang for more details

Gaisss sekarang slimmocha ada sale lockdown tau jimat berganda

Leave a Reply

%d bloggers like this: